Internationale uitwisseling Maarssen – Vilafant (Spanje)

Van zondag 14 april t/m zaterdag 20 april is een groep leerlingen van het Niftarlake een week op uitwisseling naar Vilafant in Spanje. Met een mooi programma maken ze hier kennis met de Spaanse (Catalaanse) cultuur en verblijven ze deze week in gastgezinnen. Maandag was, na de aankomst gisteren op vliegveld Girona, de aftrap met een rondleiding op de school van onze Catelaanse hosts, waarna we icebreaking games hebben gespeeld. Goed om te zien dat de groep vandaag al een hechte groep aan het worden is.

Deze week staat onder andere het volgende nog op de planning: bezoek aan Figueres waar we onder andere het huis van Salvador DalĂ­ zullen bezoeken, een bezoek aan Girona, een dagje Barcelona en een familie dag.

Vanaf 14 mei mogen we de Catelaanse leerlingen een week in Nederland ontvangen, ook daar kijken we naar uit.

De vader van een van onze leerlingen heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor de hoodies die we allen mochten ontvangen. Dankjewel Jeroen de Bruin voor jouw ontwerp!!