Apple Distinguished School

Maandag 19 juni hebben Jennifer de Laet, Paul de Krosse en Jacomijn de Vries namens de school het predicaat Apple Distinguished School uitgereikt gekregen. Samen met Guido Bastiaans en Ineke Feenstra hebben zij het iBook ‘Het Niftarlake daagt uit!’ geschreven waarmee het Niftarlake zich hiervoor heeft gekwalificeerd. Het Niftarlake hoort bij de eerste 3 scholen in Nederland die dit predicaat hebben. Wereldwijd zijn er 400 scholen die zich Apple Distinguished School mogen noemen. We hebben een mooie plaquette ontvangen die in het nieuwe schooljaar bij de entree te zien zal zijn.

In het iBook is het proces beschreven dat het Niftarlake de afgelopen jaren heeft doorgemaakt op het gebied van visionair leiderschap, innovatief leren en lesgeven, voortdurend professioneel leren, overtuigend bewijs van succes en een flexibele leeromgeving.

Het iBook wordt binnenkort op de site van Apple gepubliceerd.