Een derde plaats bij de uitreiking van de OTIB-award

Donderdagmiddag 11 mei heeft het Technasium-team uit H3b, bestaande uit India Wollenberg, Tatum Droog, Kristie Kuiters en Bas ter Veen, de derde plaats behaald bij de landelijke finale van de OTIB-award. Nadat zij bij de regiofinale al een eervolle vermelding hadden gekregen, mochten ze meedoen met de landelijke finale, waar 15 teams van Technasia uit het hele land streden om de eer.

De opdracht was om een toepassing te ontwerpen waarmee een student met een handicap toch in een gewoon studentenhuis kan wonen. De uitschuifbare koelkastlade van het team behaalde de derde plaats vanwege haar eenvoud, gebruiksgemak en multifunctionaliteit.

OTIB staat voor het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf dat als doel heeft meer jongeren te interesseren voor deze branche.