Opening brugklasgebouw

Vandaag 4 november hebben we ons brugklasgebouw feestelijk geopend. In de afgelopen zomervakantie is er hard gewerkt om dit gebouw up-to-date te maken en dat is zeker gelukt.

De brugklasleerlingen hebben een gezellig feestelijk programma vol activiteiten gevolgd. Om 16.00 uur is de openingshandeling verricht door Pieter de Groene, wethouder van onderwijs samen met onze eerst ingeschreven brugklasleerling voor dit schooljaar Alexander van der Kooij.

Tevens is vanmiddag ons nieuwe logo onthuld. Tegelijkertijd ging onze nieuwe site de lucht in. De brugklasleerlingen hebben tijdens de lessen Nederlands gewerkt aan het schrijven van filmscripts. In de lessen mediawijsheid is geleerd hoe ze een film kunnen maken. De drie beste films met als onderwerp “Waar is het nieuwe logo van het Niftarlake?” zijn vertoond. Niemand minder dan de beroemde Hans Klok heeft ervoor gezorgd dat het logo uiteindelijk op magische wijze op de gevel kwam te hangen.