Open Huis, 360 graden tour en open lesmiddagen

Algemene open lesmiddagen / open lesmiddagen O&O

Tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari jl. is duidelijk geworden dat de lockdown in ieder geval tot 9 februari a.s. wordt voortgezet. Dit heeft helaas tot gevolg dat beide Algemene Open Lesmiddagen, alsmede de Open Lesmiddagen O&O, niet door kunnen gaan. Wij bieden geen online variant van de deze lesmiddag maar informeren leerlingen en ouders via De Open Dag App. Deze app wordt de komende weken aangevuld en geeft een goed beeld van de school. Mocht het later dit schooljaar mogelijk zijn om een open lesmiddag op school te organiseren, dan zullen we dat zeker doen.

Corona maakt het kiezen van een middelbare school behoorlijk ingewikkeld. Mogelijk kan de website www.naarhetvo.nl u op weg helpen. Wij wensen u veel succes bij het kiezen van een school en mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze mailen naar opendag@niftarlake.nl.

Open Huis

Helaas. Geen open dag dit jaar. We vinden het ontzettend jammer dat we je niet kunnen ontvangen op school. Daarom hebben we een app en een film gemaakt zodat jij een indruk krijgt van het Niftarlake. Allerlei algemene informatie over onze school vind je in de Open Dag App. En in deze film laten we zien wat het Niftarlake zo bijzonder maakt. Wil jij zien waarom het Niftarlake zo’n leuke school is?
Klik hier:

360 graden tour

Omdat het dit jaar helaas niet mogelijk is persoonlijk een kijkje te komen nemen op onze school, hebben wij een leuke 360 graden tour van het Niftarlake laten maken. Zo kun je toch de hele school door, door middel van het klikken op de pijlen of de personen in de tour.

Klik hier voor de 360 graden tour

Ook maken gebruik van de Open dag app. Met deze app houden we jullie op de hoogte van alle activiteiten en geven we een zo goed mogelijk beeld van onze school.

Hoe werkt het?

  1. Download eerst de Open Dag App in jouw app store.
  2. Scan de QR-code op onze website, flyer of poster, of zoek in de app naar ‘Niftarlake” of ‘Maarssen’.
  3. Schakel je push-meldingen in zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten en niks hoeft te missen.
  4. Ontdek het Niftarlake!