Eindexamengala

Het examengala 2018 wordt net als voor jaar op school gehouden. Op vrijdag 1 juni, van 21.00 uur tot 24.00 uur. Op deze avond zullen meerdere DJ’s hun kunnen tonen. De hoofdact van de avond is Chris Porter, hij zal draaien van 23.00 uur tot het eind van de avond.

Omdat het aanrijden van de examenleerlingen vorig jaar enigszins chaotisch verliep, willen wij proberen dat dit jaar iets gestroomlijnder te organiseren. Ons voorstel is dat de Mavo,- en VWO-kandidaten tussen 19.00 uur en 20.00 uur arriveren, de Havo-kandidaten tussen 20.00 uur en 21.00 uur.

De aanrijdroute gaat via de parkeerplaats, dan door het hek aan de zijkant het schoolplein op. Uitstappen onder de mediatheek en door het hek naast het grasveld het schoolterrein weer af.

De kaartverkoop begint op de eerste dag van het examen. Zij zijn te verkrijgen op de administratie. Een kaartje kost 10 euro. Inbegrepen zijn 5 muntjes om een (alcoholvrij)drankje te kunnen kopen. Mocht de dorst na die 5 drankjes nog niet gestild zijn, dan zijn er nog muntjes te koop voor 0,50 eurocent pers stuk.