Samenwerking Niftarlake – Ithaka

De afgelopen maanden hebben het Niftarlake en Ithaka hard gewerkt aan een samenwerking tussen de twee scholen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de wEETweek waarin leerlingen zich bewust worden van gezonde voeding vanuit Ithaka en het volgen van workshops met als doel de producten daarvan te laten zien tijdens een tentoonstelling vanuit het Niftarlake.

Afgelopen week was het dan eindelijk zover, de wEETweek. Op 1 en 2 december gingen de leerlingen van M2, A2 en A3 C&C koken met de leerlingen van Ithaka. Dit alles gebeurde in de ruimte van Second Base bij Safari.
De leerlingen hebben aan 3 verschillende workshops deelgenomen. Ze hebben kennis gemaakt met verschillende soorten kruiden en smaken van over de hele wereld, van een diëtist geleerd welke gezonde keuzes je kunt maken en een gezonde lunch gemaakt met Pierre Wind.

Het doel van deze dagen was dat leerlingen met elkaar in contact zouden komen. Dat is zeker gelukt! Verschillende leerlingen hebben telefoonnummers uitgewisseld.

16 december zal van 13.15 tot 15.00 uur de tentoonstelling op het Niftarlake College plaatsvinden.