Examenresultaten
xy

Wat is Mission Olympic?

Mission Olympic is een scholentoernooi waar per jaar gemiddeld 140.000 leerlingen uit heel Nederland aan mee doen in 20 verschillende sporten. Ook het Niftarlake College schrijft zich in schooljaar 2013-2014 in voor een aantal verschillende takken van sport. Inschrijving geopend van maandag 30 september tot en met vrijdag 11 oktober!  

Keus

Je kunt je aanmelden voor:

Badminton  (klas 1-6)

Streetdance/Breakdance  (klas 1-6)

Floorball  (klas 1-6)

Korfbal  (klas 1-6)

Veldhockey  (klas 1-6)

Voetbal  (brugklas)

Volleybal  (klas 1-6)

Zwemmen  (klas 1-6)


Meer informatie over al deze sporten, klik hier.

Rondes

Voor een aantal sporten spelen we voorrondes op school. De winnaars plaatsen zich voor regionale voorrondes. Je gaat dan met je team spelen tegen andere scholen in de regio. De winnaars hiervan gaan door naar de landelijke finale die gehouden zal worden op in de laatste week van mei of de eerste week van juni.

Circa 275 scholen en 6000 finalisten zullen in Amsterdam in het Olympisch stadion bij elkaar komen voor de NK finales.

Het leuke aan Mission Olympic is dat het een toernooi is voor zowel recreanten als voor leerlingen die erg goed zijn in hun sport. Ook het Niftarlake College is hier jaarlijks met een delegatie vertegenwoordigd.

Om je aan te melden, klik hier.

Kijk voor Filmpjes op www.missionolympic.nl 

Kosten

De school betaalt de deelname en inschrijvingskosten voor alle voorrondes en de finale. Voor jou als leerling blijven de reiskosten, eventuele kosten voor aanschaf van sportmateriaal, eventuele kosten voor trainingsfaciliteiten e.d. Een voorbeeld voor extra kosten voor de zwemmers zou de toegangsprijs voor het zwembad voor de zwemtrainingen als voorbereiding op de NK Mission Olympic kunnen zijn.